Witte hoogglans keuken greeploos

Witte hoogglans keuken greeploos? Greeploze witte hoogglans keukens zijn momenteel zeer populair. Een zeer gewilde combinatie dus. Wilt u ideeën opdoen?

Ontvang gratis keukenbrochures met honderden pagina’s vol keukens of bekijk hier de op dit moment goedkoopste greeploze witte hoogglans keukens.

 

Witte hoogglans keuken greeploos

Nieuwe keuken in wit hoogglans ontwerp? Of je kiest voor hoogglans en greeploos hangt onder andere af van praktische en design overwegingen. Een hoogglans keuken is altijd passend. Juist in kleinere keukens heeft hoogglans door de spiegelende werking een ruimte vergrotend effect. De ruimtelijkheid van de kleur wit vergroot dat effect nog eens.

Keuzemogelijkheden greeploze witte hoogglans keuken

Welke opties heb je om uit te kiezen wanneer je een wit hoogglans design zonder greep wil? De eerste keuze is er een voor materiaal. Je kunt kiezen voor een keuken met kunststof wit hoogglans of voor lak. In dit geval is lak de luxere variant en is kunststof goedkoper. Bij lak is er wel wat groter risico op beschadiging en zul je vingerafdrukken, vet afdrukken of vlekken sneller zien.
In greeploze keukens wordt gebruik gemaakt van de softmotion techniek. Deze techniek maakt dat de deuren en lades worden vertraagd bij het sluiten. Dit beperkt alweer het risico dat bijvoorbeeld kinderen de deurtjes beschadigen door ruw dichtgooien. Voor het open maken is er de mogelijkheid van ’tip on’. Deze techniek maakt keukens nog strakker afgewerkt. De naam verraadt hierbij de toepassing al. Door tegen deur of lade te drukken opent deze vanzelf. Op die manier is het niet meer per se nodig deuren en lades te voorzien van een greeplijst. Handig tijdens vieze handen, gewoon met je heup of elleboog drukken en open!

Voordelen witte hoogglans keuken greeploos

– Greeploze witte hoogglans keukens zijn dé keukenhype van dit moment.
– Strak en uiterst modern design.
– Passend bij nagenoeg elk type woning.
– Hoogglans en vooral greeploos vindt je bij een minimalistisch ontwerp. Dit geeft een strakke en zeer moderne look.
– Door de keuken zo minimalistisch en strak af te werken vergroot je optisch de ruimte in de keuken. De weerkaatsing van het hoogglans en de helderheid van het wit benadrukt dat nog eens extra.
– Niet alleen mooi in luxe ruime woningen maar ook door de illusie van ruimtelijkheid dus ook erg geschikt voor kleinere keukens.
– Het zorgt er voor dat de keuken groter lijkt, omdat er geen handgreep is in het midden van de lade. Het is één geheel.

Nadelen greeploze witte hoogglans keuken

– Over het algemeen zijn er dus weinig nadelen verbonden aan dit type keuken. Wel is bij witte hoogglans keukens zeker bij de greeploze varianten een detail van belang. Dit is het schoon houden. Immers, op hoogglans en zeker wanneer die licht van kleur is ziet men nu eenmaal eerder een vlekje dan bij de matt varianten.
– Een greeploze keuken zonder tip on systeem levert iets aan kastruimte in. Het werkblad is ook iets dieper en de kastjes zijn iets minder hoog om ruimte te bieden aan het greeploze systeem.

Meer ideeën voor uw nieuwe keuken? Krijg gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste greeploze witte hoogglans keukens.